Sista dagen på Batam

Just nu ligger jag vid poolen i skuggan och njuter av våra sista timmar här på ön. Det ska faktiskt bli skönt att komma hem igen och ja, det är så konstigt men Singapore har blivit mitt hem nu! Vi har haft ett par fantastiska dagar här på Batam och jag är så tacksam för vår semester här. 

Igår hängde vi på hotellet vid poolen och solade hela dagen och nästan allihopa blev lite brända efter... Inte bra alls men idag har vi alla fått en härlig färg istället. Efter poolhänget åkte vi in till stan för att gå på massage på att av öns bästa span och wow vad härligt det var! Vi betalde 220 kr för 2 timmars helkropps massage! Vi blev så härligt omhändertagna att vi alla kände oss som nya människor när vi gick därifrån! Jag beslöt mig då för att klippa håret för drygt 100 kr och jag blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet! 

Vi hade läst om en italiensk resturang här på ön som vi åkte till efter och WOW vad gott det var - bästa måltiden på väldigt länge! Jag åt Penne al' Arribiata och den var verkligen magisk! Jag nöt så mycket av varje tugga - bara måltiden i sig är nästan värt ett nytt besök till ön alltså, haha! Nu blir nästa uppdrag att hitta en bra italiensk restaurang hemma, har saknat pasta och bröd så mycket. Samtidigt ska det bli najs att komma hem och äta indiskt igen, hihi... Det här helgen har totalt kostat mig 1500 kr - inklusive allt, vi snackar: hotell, mat, taxi, spa, shopping, dagsturer till andra stränder. Det är helt sjukt vad billigt det är utanför Singapore, Asien är verkligen bäst! Nu på vägen hem kommer jag däremot bränna lite mer pengar då jag ska köpa lite vodka på taxfree, haha

Vi hörs när jag kommer hem igen, puss och kram på er alla!

- Min älskade pasta igår <3

- Hela gänget på restaurangen 

- Magnum för 20 000 IDR, alltså 12 kr

- Det enda jag har pluggat den här helgen är inför mitt advance dyk certifikat och jag bli så sugen på att sticka iväg och dyka!

Allmänt | | Kommentera |
Upp