Framme hos mami och papi

Nu är vi äntligen framme i Thailand! Efter ett par hektiska sista dygn i Sverige är hela familjen samlade igen❤️ Igår myste vi hela dagen och efter en magisk middag somnade jag och Maria vid 19.00. Totalt sov jag närmare 13 timmar vilket är rekord för mig! Det är verkligen så fantastiskt att vara här!

Så nu tänkte jag istället skriva lite om de sista dagarna i Sverige. Efter en spontant fika på MOS med Leila, Jennie och Ani insåg jag och Maria att vi helt hade glömt bort att söka visum till Kuba - tack att ni påminde oss tjejer! Detta ledde till stress deluxe... Däremot så struntade vi i stressen och efter lite shopping mötte vi upp Mary för en middag på Vapiano och efter ett ha sagt hejdå så gick jag och Maria på bio och såg Solsidan! Den var verkligen så bra! Gå och se den!

När vi däremot kommer ut från bion säger Maria att hon bet av halva sin tand... Så ja, sista natten i Sverige var endast ångestfylld. Vi hade ingen aning om hur vi skulle hinna fixa visum och laga Marias tand innan vi 12 timmar senare skulle lämna landet i 6 månader... Vi spontan köpte en biljett ut från Kuba och förberede allt man var tvungen att ha för att söka visum och bestämde oss för att hänga på låset och hoppades att vi kunde få visumet direkt. 

Efter en näst intill sömnlös natt ringde Maria tandläkaren som berättade att de inte skulle hinna laga hennes tand och att de var bättre att göra de här i Thailand. Då fick vi strunta i det problemet och allt fokus hamnade på att fixa visum! Klockan 08.58 svängde vi in på Kubas ambassad i Danderyd och 09.15 hade vi visumet! Vi hade sånt flyt hela morgonen och det behövde vi verkligen! Efter det åkte vi hem, packade allt och sen körde världens bösta Leila ut och till flygplatsen. Läxan vi lärde oss var att det är helt klart bättre att vara ute i god tid men man ska inte heller glömma att ALLT LÖSER SIG! Nu ska vi ut och sola vid päronens pool - vi hörs snart igen!

(null)
- Sista kvällen i Sverige spenderades såklart i biosalongen

(null)
- Kubas ambassad i Stockholm

(null)
- Världens lyckligaste tjej med visum i handen!

(null)
- Hejdå Sverige! 

Allmänt | |
Upp