Jag är i paradiset

Vi är på Curacao nu och jag kan bara säga; WOW! Jag har aldrig sett vackrare vatten, det är så turkosa att när jag tittar igenom bilderna så tror jag inte mina ögon, inte kan jag precis ha varit där?! Jag är verkligen seriös när jag säger att jag ska återvända hit, planeraar redan nästa resa hit. Eller så borde jag kanske bara flytta hit och jobba och strunta i kalla Sverige... Även om jag inte längtar hem till Sverige så saknar jag såklart alla hemma och det ska bli så kul att komma hem och se Maria ta studenten! Det kommer bli en helt fantastisk dag! 
 
Så vad gör vi här i Paradiset? Vi sover, äter, solar, badar och dricker drinkar. Det låter som en dröm och tro mig när jag säger att jag verkligen försöker njuta av varenda sekund! När vi landade i måndags efter nästan 24 timmar av väntan och flyg så var Martin här och han har varit med oss tills idag! Vi hann dyka ihop och det var helt fantastiskt att se djurlivet här! Jag funderar med och mer på att stanna i Asien och bli dive master! Sååå coolt!
 
Vi har haft ett möte med vår handledare från Sverige och hon sa att hon var väldigt nöjd med vår uppsats så idag har vi skrivit mer på den och förhoppningsvis blir den äntligen snart klar! Vi planerar att den ska vara klar när v lämnar ön så vi får jobb på nu :) det enda som är dåligt med denna ön är att allt är så dyrt, men wow vad det är värt varenda krona att vara här!
 
- Älskade paradis!
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp